Select Page

V letošnjem šolskem letu je novinarstvo izbirni predmet.

IN KDO SMO NOVINARJI V LETOŠNJEM ŠOLSKEM LETU?

Moje ime je Jan in živim v Podovi. Star sem 14 let, obiskujem 9. razred in sem ljubitelj golfa, ki ga tudi uspešno igram. Moj HCP je v tem trenutku 34, moj najljubši golfist je Rickie Fowler, najljubša zvrst glasbe je EDM, najljubši filmski igralec je Alen Walker. Izbirni predmet šolsko novinarstvo sem izbral, ker me veliko stvari zanima in sem novinarski krožek obiskoval že prej.

Ime mi je Urška in imam rada naravo. V prostem času kolesarim in rolam. Zelo rada rišem, a ne berem rada.

Ime mi je Lara. Rada fotografiram in rišem. V prostem času se rada družim s prijatelji.

Sem Tanaja z okolice Slivnice. Rada se ukvarjam z malimi otroki in živalmi. Za šolsko novinarstvo sem se odločila, ker se mi je zdelo, da bo zelo zanimivo.

Moje ime je Manca. V prostem času rada pišem pesmi in zgodbe, všeč pa mi je tudi ustvarjanje, zato imam najraje likovno vzgojo. K šolskemu novinarstvu sem se prijavila zato, ker me veseli pisanje in oblikovanje besedil.

Sem Lukas in hočem izvedeti, kaj novinarji v resnici počnejo. Mislim, da bo zanimivo.

Sem Kaja, rada plezam in kolesarim. Sem tudi zelo radovedna, čeprav nisem preveč zgovorna.

Ime mi je Zoja. Stara sem 12 let. Rada pišem spise, jaham in plešem moderni ples.

Sem Nina in rada imam šport ter rada ustvarjam. Sem tudi zelo radovedna, zato me zanima vse kar slišim.

Moje ime je Vita, rada pomagam, sem trmasta in veliko govorim, zato sem se prijavila k šolskemu novinarstvu, saj pričakujem, da bom lahko uporabila svoje sposobnosti.

Sabina Ozmec sem mentorica tem nadebudnim mladim novinarjem in vsi skupaj bomo skrbeliki za obveščanje, presenečenja in zabavo. Zato nas berite!